HostingKompletna administracija vašeg hosting paketa se obavlja kroz Plesk administrativni panel, koji krasi jednostavnost upotrebe i visoka funkcionalnost.
 


paukčićpaukpaukčinasuperpauk
Prostor na disku 200MB 2GB 6GB 25GB
Mesečni protok 5GB 50GB 100GB 300GB
E-mail nalozi 1 20 100 neograničeno
Poddomeni 1 10 50 neograničeno
MySql baza 1 2 5 neograničeno
web admin panel (demo)
FTP nalozi 1 5 100 neograničeno
antispam zaštita
mailing liste 1 5 50 neograničeno
E-mail preusmeravanje
E-mail automatski odgovor
POP3/IMAP pristup (SSL podržan)
webmail
phpMyAdmin
FrontPage ekstenzije
PHP
Perl -
CGI -
SSI -
posebne strane za greške -
file manager
web statistika (webalizer/awstats)
DNS server sa editorom
Baza aplikacija (besplatno instaliranje) -
cena (godišnje) 14.99€ 29.99€ 49.99€ 69.99€

naruči naruči naruči naruči

idealan za lične sajtove, blogove, jednokratne sajtove za manifestacije


paket namenjen manjim preduzećima, zahtevnim pojedincima, i sa svim uslugama na raspolaganju pogodan za zahtevnije korisnike i veća preduzeća koji ne žele da im kapacitet prostora ili obim protoka bude prepreka za najzahtevnije korisnike i veća preduzeća, koji žele da im hosting bude na usluzi bez ograničenja 

* cene su izražene na godišnjem nivou


poweredbypleskpoweredbyxeon


 • Uptime 99.9%

  Uptime 99.9%

  Naši serveri su optimizovani da rade bez prestanka, a mreža dizajnirana da sve to podrži. Garantujemo 99.9% uptime-a tokom bilo kog meseca.

 • Povraćaj novca

  30 dana povraćaj novca

  Ukoliko iz bilo kog razloga ne budete zadovoljni, i želite da otkažete našu uslugu u prvih 30 dana, vraćamo Vam kompletan iznos novca.

 • Web aplikacije

  Automatsko instaliranje web aplikacija

  Nudimo Vam bazu od nekoliko stotina web aplikacija dostupnih za automatsko instaliranje, a na vama je samo da odaberete. Ukoliko se desi da na spisku aplikacija nema one koju tražite, naš tim Vam je na raspolaganju za pomoć oko instalacije.

 • Statistika

  Napredna web statistika

  Uz naprednu analizu posećenosti Vašeg web sajta, moći ćete da ga održavate u top formi, a svoje poslovanje prilagodite onome što je Vašim klijentima potrebno.

 • Nadgledanje

  24x7 praćenje rada celokupnog sistema

  Naši serveri su naš posao, i zbog toga se vrlo dobro brinemo da oni rade što je najbolje moguće. Pomno pratimo rad i opterećenje svake komponente i reagujemo adekvatno.

 • Backup

  Sigurnosni backup

  Budite sigurni da su Vaši podaci na bezbednom. Sigurnosne kopije se prave na dnevnom nivou i čuvaju na bezbednim lokacijama.

 • icon-save

  Posebne pogodnosti

  Za web developere i preprodavce hosting paketa uvek imamo razumevanja. Kontaktirajte nas da bi se dogovorili kako da Vam izadjemo u susret.

 • icon-save

  Savršen mail server

  E-mail bez spam poruka, sa svim naprednim funkcijama za celokupnu organizaciju ličnih ili poslovnih e-mail naloga. Redirekcija poruka, automatski odgovori, mailing liste, kalendar...bullet-listNa raspolaganju su vam mnoge besplatne web aplikacije koje možete da instalirate jednim klikom iz administrativnog panel-a.
Izdvojili bismo ovih par kao najpopularnije: 

 • joomla

  joomla!

  Jedan od najpopularnijih open source CMS sistema u svetu. Raznolikost njegove upotrebe nalazi svoju primenu i kod pojedinaca i većih kompanija.

 • joomla

  Drupal

  Popularan CMS sistem za pisanje blog-a. Jednostavan, koristi ga blizu milion korisnika širom sveta.

 • joomla

  WordPress

  WordPress je CMS sistem za pisanje blog-a. Pored običnih korisnika, mnogi svetski časopisi i dnevne novine ga koriste za svoju prezentaciju.

 • joomla

  SugarCRM

  Ovo je web aplikacija koja služi kao pomoć u organizaciji preduzeća, kao i vođenju raznih oblika evidencije o svojim korisnicima.

 • joomla

  Typo3

  Besplatna CMS web aplikacija namenjena više poslovnim korisnicima, organizaciji preduzeća i zaposlenih, kao i vođenju evidencije o korisnicima.

 • joomla

  phpbb

  phpBB je forum paket koji je oduvek u samom vrhu liste najpopularnijih i najzastupljenijih forum aplikacija koje možete naći na internetu.

 
re-design by filipstepanov