tehničke karakteristike

Jedini setovi alata
koji će Vam ikada zatrebati!

Najpotpuniji, sigurni i raznovrsni setovi alata za WordPress. PaukHost Vas štiti od napada, prostor za testiranje, kreiranje, kloniranje i sl. bez nepotrebnih komplikacija.

Pojednostavljeni
WordPress

Instalirajte Vaš WordPress jednim klikom! Jedna kontrolna tabla sa koje možete upravljati svim vašim WordPress sajtovima.

Sigurni
od napada

Naši serveri čuvaju Vašu internet lokaciju i dodatno je poboljšavaju sigurnosnim skenerom. Ne morate biti ekspert u zaštiti podataka da biste zaštitili vaš sajt.

Testiranje

Testirajte nove funkcije i ideje u sigurnom pozadinskom modu pre nego što ih objavite javno. Nisu vam potrebni dodaci, niti posebni serveri.

Pokreni i
automatizuj

Upravljajte svim Vašim WordPress temama, plugin-ovima i nadogradnjama putem jednostavne kontrolne table. Za većinu instalacija biće vam potreban samo jedan klik.

Jednostavno
ali ne i amaterski

Preuzmi potpunu kontrolu sa WP-CLI, modom održavanja, debug menandžmentom, specijalnim indeksiranjem za pretraživače i još mnogo toga.

Secure Shell
(SSH) pristup

Provajderi koji nude mogućnost pristupa WordPress-u preko SSH se automatski nalaze na listi pobednika. SSH ne mora biti podrazumevan, ali ukoliko to korisnik želi, provajder treba izaći u susret i omogućiti tu opciju.

Bez nepotrebnih
komplikacija

Kreiranje, kloniranje, sinhronizacija, ažuriranje, migracija i ostali kompleksni zadaci će biti izvršeni jednim klikom. Izbegnite stresiranje čitavog dev. tima.

WordPress opcije
od Pauk Hosta za developere

Setovi alata za WordPress koje nudimo su takođe veoma pogodni i za napredne developere. Nikome ne smeta instalacija celog WordPress-a jednim klikom, zar ne? Laka i brza instalacija je privlačna kako amaterima, tako i naprednim korisnicima.

PHP i automatsko
ažuriranje

Jedan od razloga zašto se opredelimo za jednu uslugu, a ne drugu jeste fleksibilnost promene u svakom trenutku. Isto to važi i za hosting provajdere koji nude mogućnost promene verzija PHP-a koji se koristi za WordPress. Takozvani domaćini moraju posedovati i opciju WordPress automatskog ažuriranja, tako da ne zahtevaju od korisnika da on to sam uradi manuelno. Pružaoci ove vrste usluga koji ne nude pomoć u ažuriranju i upravljanju ne prave značajan napredak.

WP-CLI

Niko ne voli takozvana “uska grla”. Pauk Host nudi mogućnost WordPress WP-CLI-a kao ugrađenu funkciju.