tehničke karakteristike

Jedini setovi alata
koji će Vam ikada zatrebati!

Najpotpuniji, sigurni i raznovrsni setovi alata za WordPress. PaukHost Vas štiti od napada, prostor za testiranje, kreiranje, kloniranje i sl. bez nepotrebnih komplikacija.

Pojednostavljeni
WordPress

Instalirajte Vaš WordPress jednim klikom! Jedna kontrolna tabla sa koje možete upravljati svim vašim WordPress sajtovima.

Sigurni
od napada

Naši serveri čuvaju Vašu internet lokaciju i dodatno je poboljšavaju sigurnosnim skenerom. Ne morate biti ekspert u zaštiti podataka da biste zaštitili vaš sajt.

Testiranje

Testirajte nove funkcije i ideje u sigurnom pozadinskom modu pre nego što ih objavite javno. Nisu vam potrebni dodataci, niti posebani serveri.

Pokreni i
automatizuj

Upravljajte svim Vašim WordPress temama, plugin-ovima i nadogradnjama putem jednostavne kontrolne table. Za većinu instalacija biće vam potreban samo jedan klik.

Jednostavno
ali ne i amaterski

Preuzmi potpunu kontrolu sa WP-CLI, modom održavanja, debug menandžmentom, specijalnim indeksiranjem za pretraživače i još mnogo toga.

Secure Shell
(SSH) pristup

Provajderi koji nude mogućnost pristupa WordPress-u preko SSH se automatski nalaze na listi pobednika. SSH ne mora biti podrazumevan, ali ukoliko to korisnik želi, provajder treba izaći u susret i omogućiti tu opciju.

Važne WordPress
opcije za developere

Svi mi želimo da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu. Isto tako i hosting provajderi žele da se dodvore developerima. Međutim, treba prepoznati fikciju od realnosti. Ovo su osnovne karakteristike koje svaki provajder treba imati na umu.

Bez nepotrebnih
komplikacija

Kreiranje, kloniranje, sinhronizacija, ažuriranje, migracija i ostali kompleksni zadaci će biti izvršeni jednim klikom. Izbegnite stresiranje čitavog dev. tima.

WordPress opcije
od Pauk Hosta za developere

Setovi alata za WordPress koje nudimo su takođe veoma pogodni i za napredne developere. Nikome ne smeta instalacija celog WordPress-a jednim klikom, zar ne? Laka i brza instalacija je privlačna kako amaterima, tako i naprednim korisnicima.

PHP i automatsko
ažuriranje

Jedan od razloga zašto se opredelimo za jednu uslugu, a ne drugu jeste fleksibilnost promene u svakom trenutku. Isto to važi i za hosting provajdere koji nude mogućnost promene verzija PHP-a koji se koristi za WordPress. Takozvani domaćini moraju posedovati i opciju WordPress automatskog ažuriranja, tako da ne zahtevaju od korisnika da on to sam uradi manuelno. Pružaoci ove vrste usluga koji ne nude pomoć u ažuriranju i upravljanju ne prave značajan napredak.

WP-CLI

Niko ne voli takozvana “uska grla”. Pauk Host nudi mogućnost WordPress WP-CLI-a kao ugrađenu funkciju.