O Hostingu

Pauk Hosting Logo Light
plesk-logo

PaukHost koristi Plesk kontrolni panel

O hostingu: Plesk je kompletan set tehničkih, bezbednosnih i automatizovanih alata na jednom mestu.

Centralizovana Kontrolna
Tabla

Jednostavan pregled svih vaših sajtova. Pokreni ažuriranja, prati performanse, unesi nove prospekte, sve na jednom mestu.

Sigurnost vašeg sajta i bezbednost server

Nudimo širok opseg bezbednosnih sistema, mreža i aplikacija. Unutar Plesk kontrolne table se nalazi visoko-tehnološka zaštita koju smo kreirali u saradnji sa našim partnerima.

Podržavamo preko 100 ekstenzija

Postigni bolje rezultate na svim svojim platformama koristeći alate poput DigiCert SSL, CloudLinux, Cloudflare, Atomicorp, NodeJs, PHP, NGINX, Let’s Encrypt, Git, ImmunifyAV, Backup na Cloud Pro i još mnogo toga.

Ultimativni setovi alata za WordPress sajtove

Jedna platforma za instalaciju, ažuriranje i uklanjanje istanci, tema i plugin-ova. Sadrži kloniranje i postavljanje okruženja, zaštitu, sinhronizaciju kao i backup/restore funkcije.

Kompletna fleksibilnost i kontrola

Dobićete kompletan root pristup SSH na svakom posvećenom VPS serveru kako bi instalirali aplikacije trećih lica, open source ili personalizovane aplikacije.

O Hostingu: tehničke karakteristike

Jedini setovi alata koji će vam ikada zatrebati

Najpotpuniji, sigurni i raznovrsni setovi alata za WordPress

Pojednostavljeni WordPress

Instalirajte vaš WordPress jednim klikom! Jedna kontrolna tabla sa koje možete upravljati svim vašim WordPress sajtovima.

Sigurni od napada

Naši serveri čuvaju vašu internet lokaciju i dodatno je poboljšavaju sigurnosnim skenerom. Ne morate biti ekspert u zaštiti podataka da biste zaštitili vaš sajt.

Testiranje

Testirajte nove funkcije i ideje u sigurnom pozadinskom modu pre nego što ih objavite javno- Nisu vam potrebni dodataci, niti posebani serveri.

Pokreni i automatizuj

Upravljajte svim vašim WordPress temama, plugin-ovima i nadogradnjama putem jednostavne kontrolne table. Za većinu instalacija biće vam potreban samo jedan klik.

Bez nepotrebnih komplikacija

Kreiranje, kloniranje, sinhronizacija, ažuriranje, migracija i ostali kompleksni zadaci će biti izvršeni jednim klikom. Izbegnite stresiranje čitavog dev. tima.

Jednostavno ali ne i amaterski

Preuzmi potpunu kontrolu sa WP-CLI, modom održavanja, debug menandžmentom, specijalnim indeksiranjem za pretraživače i još mnogo toga.

Važne WordPress Opcije za Developere

Svi mi želimo da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu. Isto tako i hosting provajderi žele da se dodvore developerima. Međutim, treba prepoznati fikciju od realnosti. Ovo su osnovne karakteristike koje svaki provajder treba imati na umu.

WP-CLI

Niko ne voli takozvana “uska grla”. Pauk Host nudi mogućnost WordPress WP-CLI-a kao ugrađenu funkciju.

Secure Shell (SSH) Pristup

Provajderi koji nude mogućnost pristupa WordPress-u preko SSH se automatski nalaze na listi pobednika. SSH ne mora biti podrazumevan, ali ukoliko to korisnik želi, provajder treba izaći u susret i omogućiti tu opciju.

WordPress opcije od Pauk Hosta za developere

Setovi alata za WordPress koje nudimo su takođe veoma pogodni i za napredne developere. Nikome ne smeta instalacija celog WordPress-a jednim klikom, zar ne? Laka i brza instalacija je privlačna kako amaterima, tako i naprednim korisnicima.

PHP i Automatsko Ažuriranje

Jedan od razloga zašto se opredelimo za jednu uslugu, a ne drugu jeste fleksibilnost promene u svakom trenutku. Isto to važi i za hosting provajdere koji nude mogućnost promene verzija PHP-a koji se koristi za WordPress. Takozvani domaćini moraju posedovati i opciju WordPress automatskog ažuriranja, tako da ne zahtevaju od korisnika da on to sam uradi manuelno. Pružaoci ove vrste usluga koji ne nude pomoć u ažuriranju i upravljanju ne prave značajan napredak.

Alati za developere

Ready to Code Environment

Okruženje spremno za kod

Okruženje spremno za kod: PHP, Javascript, Perl, Ruby, Python, JavaScript, .NET, i Node.js podrška
Git Integration

Git integracija

Jednostavno aktiviranje vašeg sajta preko lokalnog ili udaljenog Git-a.
HTTP2 Support

HTTP/2 podrška

Iskoristite brzinu HTTP/2!
Node.js Support

Node.js podrška

Dodajte Node.js aplikaciju na vaš sajt u par klikova, instalirajte NPM pakete, pokrenite skripte, uredite podatke za konfiguraciju.
Docker Support

Docker podrška

Postavite i upravljajte Docker alatima lokalno i na daljinu.
DNSSEC Support

DNSSEC podrška

Prijava i odjava domen zona uz DNSSEC specifikacije.
Command Line Interface

Interfejs komandne linije

Izvedite različite operacije na Plesk elementima direktno iz komandne linije.
PHP Management

PHP upravljanje

Omogućavamo kompletnu podršku za PHP scripting jezik, uključujući podršku za više PHP verzija i tipova.
Cloud Backup

Cloud Backup

Cloud Backup na AWS S3, Google Drive, OneDrive, Dropbox
Plesk Advisor

Plesk savetnik

Aktiviraj SSL na HTTP/2 za sve sajtove koristeći samo jedan klik sa Plesk Security Advisor-om.
Close Menu